Pilviä ja pierua – mistä kuoseille nimet?

Kaikenlaiseen materiaalin tuottamiseen liittyy yleensä se, että tuotokset pitäisi nimetä. En itse halunnut lähteä millekään numerointilinjalle, eikä päästä irronnut niin paljon tarinaa, jotta keksisin jokaiselle kuosille jonkin hienon ja kuvaavan nimen.
Mutta keksinpäs lopulta miten lähden kuoseja nimeämään!
 

Pettämätön nimeämistaktiikka

Yleensä kuoseja piirrellessä taustalla kuuluu joko tv:n tai perheen pulinaa. Pulinasta on helppo ja nopea napata tallennushetkellä sana tai lause, joka sillä hetkellä on ilmassa. Tämänkertainen kuosi on nimeltään Pilviä ja pierua. Se irtosi jostain tyttären kanssa siinä hetkessä käydystä keskustelusta, ja sopi vallan mainiosti kuosin nimeksi. Siinä saapi katsojat ihmetellä, mistä lie tuokin nimi tekaistu 😀

Mekko ja kuosi Pilviä ja pierua @ Johanna Pakkala