Hyvä suunnittelupohja kuoseja varten

Kuoseja on mukavampi esitellä, kun ne kääräisee kuvankäsittelyssä jonkin esineen ympärille. Yleensä olen käyttänyt tarkoitukseen hupparia ja sohvatyynyä. Sohvatyyny on muistaakseni löytö jostain ilmaisia mockup-tiedostoja jakavalta sivustolta, mutta hupparin olen ostanut Creativemarketista Creatsy-nimiseltä kauppiaalta.

Creatsy on suunnittelutoimisto, joka on keskittynyt luomaan ammattimaisia tuotemalleja, “product mockup”:peja. Heidän tekemänsä mallit ovat oman kokemukseni mukaan laadukkaita, joskin laatu hieman maksaa.

Tuotemalleja voi ostaa yksittäisinä tiedostoina, tai kuten itse juuri hankin, useamman tuotemallin sisältävänä bundle-pakettina. Tämänkertainen ostokseni Creatsylta koostui 81 eri mallista. Malleissa kankaita on kietaistu pakalle, rytistetty, ripustettu, roikotettu ja esitelty todella monipuolisilla tavoilla. On isoa pintaa, pientä pintaa, tilkkua ja vaikka mitä. Alla muutama esimerkkikuva, joihin upotin omia kuosikuviani.

Kukkaiskuosi kangaskappaan käärittynä © Johanna Pakkala