Hintalaputin

Yksi kuvallinen hintalappu, kiitos!

Mitä tapahtuu, kun myymälä soittaa ja haluaa kuvallisen hintalapun? Mietit, jaksaisitko ajaa toimistolle naapurikaupunkiin. Toteat, että et jaksa. Miksi se Parallelsin avulla Maciin asennettu pc-hintalappuhirviöohjelma ei voi toimia netissä? Eikö tähän muka ole mitään ratkaisua? Voisinko itse ratkaista tämän jotenkin??

Onhan se yritettävä! Parhaimmillaan sovellus toimiessaan säästäisi työaikaa jokaiselta. Ei enää pyyntöjä kuvallisista hintalapuista, eikä odottelua että ne ehtisi joku tekemään. Päätin lähteä kokeilemaan, mitä tästä syntyisi.

Mitä siitä tuli?

Siitä tuli Hintalaputin. Se on verkkoharavoinnilla toteutettu sovellus, jonka avulla käyttäjä voi tulostaa kuvallisen hintalapun suoraan selaimesta. Käyttäjä kopioi tuotteen url-osoitteen verkkokaupasta, syöttää sen Hintalaputtimeen ja saa tulokseksi tuotteen kuvalla varustetun hintalapun tulostettavaksi A2/A4-koossa.

Sovellus hakee tuotteen tiedot hintalappuun suoraan verkkokaupasta. Kaikki tekstikentät on muokattavissa, ja myös kuva on vaihdettavissa. Kuvaksi hyväksytään kaikki jpg- ja png-kuvat. Ja voihan lapun tekstit kirjoittaa kenttiin itsekin. Ei tarvitse välttämättä hakea tuotetta verkkokaupan valikoimasta.

Verkkoharavoinnillta toteutetun hintalappusovelluksen perusnäkymä
Kuva Hintalaputtimen perusnäkymästä
Verkkoharavoinnilla toteutetun hintalappusovelluksen tulostusnäkymä
Kuva tulostusnäkymästä.

Hintalapusta saa tarvittaessa myös pdf-tiedoston, kun valitsee tulostin-pudotusvalikoista tulostimen sijaan pdf:n.